Daalman

Guy Derieuw Artiesten

Daalman
Daalman, geboren als Davy Alfons Macquoi, woont in een dal aan de Laak, waar hij zijn songs smeedt en zijn toch wel kenmerkende melancholische gitaar over de mistige velden laat galmen.
In de zomer van 2014 kijkt de man achter de horizon en ontmoet hij muzikant en producer Joes Brands (van o.a. Admiral Freebee).
Samen nemen ze zijn debuutalbum ‘Zie’ op. Met deze eigenzinnige Nederlandstalige plaat is Daalman in 2015 regelmatig te horen als nieuwkomer op verschillende Vlaamse podia, radio- en tv-zenders.
Terwijl hij verder schrijft aan nieuw materiaal, brengt Daalman in januari 2017 een tweede verzameling songs uit via zijn eigen independent label ‘Songboost’.
Op zijn EP ‘Onder De Radar’ zingt de troubadour over tijdreizen, scheren door het universum, verborgen wegen en zijn zoektocht naar een vierde dimensie.
Dankzij deze tweede EP komt Daalman in contact met producers Youssef Chellak (van o.a. Tourist Le MC), BC Lunaman (van o.a. Felix Da Housecat, Bart Peeters) en Wouter Van Belle (van o.a. Novastar, Gorki, Noordkaap, Kowlier).
Met hen werkt Daalman momenteel aan een nieuwe plaat die na de zomer verschijnt bij het platenlabel Petrol (tevens de stal van o.a. ’t Hof van Commerce, Ertebrekers, De Mens).

Daalman solo of met band … een must voor oor en oog!


Videos


Nuttige links

Website:     
Facebook: