Fons en die van ons

gdmusicadmin Artiesten

Fons en die van ons
Na 50 jaar … terug op de planken!
De meesten onder jullie zullen het zich waarschijnlijk allang niet meer herinneren, maar in de jaren ‘60 waren ze één van de bekendste en populairste balorkesten van de lage landen. Tot er in 1965 plots en totaal onverwacht een einde kwam aan een muzikaal tijdperk… FONS en die van ONS gingen uit elkaar en alle muzikanten besloten hun eigen weg te gaan. Toeval of niet … nu, exact 50 jaar later, komen ze elkaar terug tegen en wonen ze allemaal in hetzelfde rusthuis (de grijze muis). Herinneringen komen weer boven, dromen worden van onder het stof gehaald en nieuwe plannen worden gesmeed.
En met succes … want na 50 jaar staan ze terug op de planken … en hoe!
Fons en Madeleine voelen zich opnieuw euh … jong, en samen met hun vaste muzikanten zijn ze helemaal klaar om Vlaanderen en Nederland op zijn kop te zetten, en als het eventjes meezit ook de wereld te veroveren …
Onder de noemer “jeugdig enthousiasme” of “oud zot” flitsen tijdens de show, de hits van “vroeger en nu” zo aanstekelijk onweerstaanbaar voorbij uw neus, oren en ogen dat stilstaan zelfs geen optie meer is …
Meer dan ooit staan FONS en die van ONS garant voor een knap staaltje ingenieus muzikaal entertainment, humor en show!
Fons en die van Ons is meer dan een coverband, het is een totaal pakket van entertainment, humor en show!!
Het basisaanbod bestaat uit 2 elementen “onze denderende live show en de zeer grappige walk-around” dat nog gecombineerd kan worden tot zelfs een avondvullend programma met een Dj set van Disk-Jockey FONS!

Laat u verrassen door de origineelste hit machine en partyband van Vlaanderen, laat u verrassen door FONS en die van ONS!


Videos