Toe Maar

gdmusicadmin Internationaal, Tribute Bands

Toe Maar
De allergaafste “Doe Maar” tribute band van de BeNeLux!
Het wordt je lichtgroen en roze voor je ogen, gillende meisjes, de geur van Nederwiet en je voelt je plotseling ruim dertig jaar jonger. Een vette reggaebas dringt je gehoor en je gemoedstoestand binnen.
Je herkent de deuntjes, zelfs de zon begint te schijnen … maarrrr nee hoor je bent niet op Jamaica … dit is namelijk de onvervalste reggae en ska van eigen bodem. Het is de muziek van Nederlands bekendste band ooit “DOE MAAR”.
Anno nu is de muziek van Ernst, Henny en de twee Jannen nog altijd immens populair. Wie kent ze niet de klassiekers, zoals: Sinds 1 dag of 2, Pa, Eén Nacht Alleen, Doe Maar Net Alsof, Liever Dan Lief, Nachtzuster, enz …
Natuurlijk zijn er de LP’s, CD’s en DVD’s, maar deze muziek mag hoe dan ook LIVE nooit verloren gaan.
Met een zanger, wiens stem nog meer op die van Henny Vrienten lijkt, dan Henny zelf. Een onomstootbare drum &  bas- ritmesectie, blazers, puzzelende en zwoegende synthesizergeluiden en de ooooh zo geweldige herkenbare licks. Het resultaat is dat de liedjes en de sound met respect in ere blijven en gehouden worden!

Laat je meeslepen en overtuig jezelf van het feit dat echt alle nummers klassiekers zijn en dat je nog meer meezingt dan dat je van jezelf verwacht …
“TOE MAAR” je kunt het!!!


Videos


Nuttige links

Website:     
Facebook: