DAALMAN

DAALMAN, is sinds 2020 nieuw in de hoogste regionen van de Vlaamse Ultratop 30. Zo scoorde Daalman het voorbije jaar zijn bekendste singles met ‘Niemand’, die maar liefst 24 weken in de officiële Vlaamse hitlijst stond, met een mooie 5e plaats als hoogste notering. Daarna werd ‘Andersom’ een bescheiden hit, met 18 weken aanwezigheid en een 6e plaats in de Vlaamse Ultratop 30. In het nummer ‘Overal’ zingt Daalman zijn zonen toe. 

Voor de single WAANZIN werkte Daalman samen met de Nederlandse singer-songwriter Okke Punt, die eerder al nummer-1 hits als Reünie en Smoorverliefd van Snelle schreef. Voor de productie tekende Daalman en Punt zelf, in een samenwerking met Youssef Chellak en Alain Croisy, de heren achter Tourist LeMC.

Dit jaar is Daalman alvast onderweg naar een fantastische zomer met zijn nieuwe single ONDERWEG. Het is een rechttoe-rechtaan-song die hij weerom samen schreef met bandkompaan Mathijs Dhoey. Ook de top 10 hits Niemand (2020) en Andersom (2021) zijn van hun hand. Voor de productie tekende Jeroen Swinnen, die we onder andere kennen als topproducer en orkestleider van Liefde voor Muziek.

Daalman is te boeken met zijn band, 5 topmuzikanten die met kracht de typische Daalman sound live neerzetten, of solo in een intieme setting.
Daalman kan je tevens boeken in een meeslepende set met zijn vriendin Isabelle A, een uurtje lovesongs met een rock&roll kantje.

DAALMAN met band, solo of samen met Isabelle A ... "EEN ABSOLUTE LUST VOOR OOR EN OOG"
 

GD MUSIC MANAGEMENT

Guy Derieuw VOF

Nijverheidsweg 42

B-3945 Ham

BTW BE0843.230.601

+32 493 78 19 87

info@gdmusicmanagement.be

Volg ons