EVA JANE 

Eva Jane, echte naam Eva-Jane Smeenk, is een Nederlandse zangeres die opgroeide in een familiale muzikale omgeving, met een zingende mama en een muzikant als papa. Eva Jane ken je zeker al als zangeres bij o.a. Miguel Wiels, Café Flamand, K3, Clouseau, etc. … voor oa. het programma "Liefde voor Muziek” is Eva Jane de vaste vrouwelijke stem en ze schreef ook al tal van songs voor andere artiesten.

Ondertussen heeft ze al meerdere single’s uitgebracht als singer songwriter zoals Fly Away, Wish You The Best, Fall In Love 
Bekijk hieronder een compilatie uiteen van haar solo shows ‘en’ haar hilarische videoclip waarin ze een aantal bekende Vlaamse heren … de deur wijst.
Naast projecten met haar eigen werk, zingt Eva Jane ook graag songs van bekende en minder bekende artiesten, en brengt ze die op haar eigen soulful - Jazzy manier, vergezelt door een pianist en/of gitarist.
 
EVA JANE perfect voor recepties en kleine evenementen waar je lekker achteruit kunt leunen, een babbel kan doen met je buurman of vrouw, genieten van een hapje of drankje en niet onbelangrijk: mooie muziek!

GD MUSIC MANAGEMENT

Guy Derieuw VOF

Nijverheidsweg 42

B-3945 Ham

BTW BE0843.230.601

+32 493 78 19 87

info@gdmusicmanagement.be

Volg ons